Waar we je
Bij kunnen helpen

Krachtige, doelgerichte content is meer dan leuke berichten om je social media kanalen mee te vullen. Waarom dat zo is, hoe je daar slim mee kunt omgaan, en wat dat jouw organisatie kan opleveren lees je in onze blogs.

C Content

Content betekent niet veel meer dan ‘inhoud’. Inhoud voor je website, je social kanalen en alle andere communicatiemiddelen die je als organisatie inzet om zichtbaar te worden bij de juiste doelgroep. Dat kan dus tekst zijn, maar dat kunnen ook foto’s en video’s zijn.

Wij helpen je met een passende contentstrategie en contentplanning. Als je daar behoefte aan hebt beheren we ook jouw communicatiekanalen en voorzien deze van de juiste content op het juiste moment.

F Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Maar dat geldt niet altijd voor stockbeelden. Eigen fotografie zorgt voor een grote mate van herkenbaarheid en voor de creatie van een uniek en sterk merkbeeld dat met stockbeelden niet tot nauwelijks te realiseren is. De keuze voor de juiste beelden, in de juiste sfeer is dus erg belangrijk.

V Video

In een video kun je kwijt wat je in tekst en/of foto niet altijd kwijt kunt; gevoel en vertrouwen. De online consument, of we het nou hebben over een B2C markt of een B2B markt, leest steeds minder graag. We zijn online simpelweg lui geworden; we zijn gewend dat alles in hapklare brokken aan ons wordt voorgeschoteld. Wil je jezelf, je bedrijf of een nieuwe collega voorstellen, de geschikte kandidaat voor jouw vacature vinden of een product/dienst onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? De mogelijkheden zijn eindeloos.

T Teksten

Dat de online consument steeds minder graag en vaak leest betekent niet dat de teksten op je website, socials en andere communicatiemiddelen te verwaarlozen zijn. Integendeel. De bekende zoekmachines indexeren een website nog altijd grotendeels op basis van de teksten en zoekwoorden die erin staan. Daarnaast worden relevante blogs en andere nieuwsartikelen nog steeds goed gelezen online en helpt dit daarnaast bij het vergroten van je organische (niet betaalde) vindbaarheid. Ook niet te onderschatten is de juiste tone-of-voice, een kloppende zinsbouw en grammatica en de juiste woordkeuze in teksten op je website, socials, flyers, folders, etc. De plank is namelijk snel misgeslagen.

H Huisstijlontwikkeling

De juiste uitstraling vertalen in een huisstijl is zo gemakkelijk nog niet. Keuze voor een logo en bijbehorende huisstijlkleuren stroken vaker niet dan wel met de zogenaamde ‘gewenste identiteit’. Een kloppende huisstijl met de visie en missie is hierbij essentieel. Niet alleen voor het begrip van de ontvanger (klopt dat wat je ziet, met dat wat je ervaart), maar ook voor de geloofwaardigheid en de kracht van je merkbeeld.

D Design & Concept

Binnen een gestelde huisstijl zijn er verschillende toepassingsmogelijkheden in design. Hierbij kun je denken aan het ontwerp van visitekaartjes of een flyer, maar ook aan de opmaak van offertes of leuke extra’s die je jouw klanten biedt. Voor een krachtig merk geldt; uitingen zijn éénduidig en herkenbaar maar vragen soms ook om een creatieve inslag.

P Projectmanagement

Vind je het lastig om het beheer van je communicatiekanalen bij te houden? Of heb je hulp nodig om je medewerkers hierin te trainen? Heb je op projectbasis ondersteuning nodig op het gebied van communicatie of heb je behoefte aan een frisse creatieve inbreng? Wij helpen je graag.

Roos Smulders

INretail

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke schakelt snel, communiceert helder en is heel snel onderdeel van het team. Ze maakt mooie concrete producten in een heel verfrissende opmaak: om blij van te worden. Voor ons leverde ze binnen no-time een uitgewerkt “SOS”-pakket (Samen Online Sterk) met concrete online tips en tricks voor onze ondernemers. We zijn blij met haar als tijdelijke communicatiekracht en kunnen het iedereen aanraden.

Fiona Mueller & Marleen Vrieze

Yogasisters

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke heeft echt gevoel voor mensen en ondernemers. Ze denkt actief mee en wij hadden een hele goede klik met haar. Wat wij in ons hoofd hadden, zet zij om in prachtige beelden. Wij zouden haar zeker vaker inhuren!

Bastiaan Lammers

Crossfit Influencer

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke is een persoon die voor je en met je kan denken wat erg prettig werkt. Een persoon die je een veilig gevoel geeft en jouw werk prachtig kan vastleggen op beeld en video. Ze kan haar inzichten heerlijk verwoorden wat maakt dat ze het enthousiasme in je naar boven haalt. Ik ga haar zeker vaker vragen voor een volgende opdracht!

Juliëtte Hamer

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke is onwijs gedreven en enthousiast dit maakt het erg prettig om met haar samen te werken. Humor en creativiteit zijn terug te zien in de beelden die ze voor mij heeft gemaakt. Voor mooie video’s en foto’s weet ik waar ik moet zijn!

Nienke Gerridzen

Wat onze klanten over ons vertellen

Niet alleen een goed verhaal, maar ook een goed oog voor compositie en spontaniteit vastleggen op de gevoelige plaat. Perfecte voorbereiding met sfeerbeelden en vol enthousiasme gedurende het proces.