Over
Firma Goed Verhaal

Wij maken creative, krachtige content

Van ZZP’er tot multinational; iedere organisatie heeft een uniek verhaal dat interessant is om te delen. Wij helpen je daarbij.

Skills

Hier zijn we goed in

Foto

Video

Teksten

Design

Strategie

Huisstijl

Roos Smulders

INretail

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke schakelt snel, communiceert helder en is heel snel onderdeel van het team. Ze maakt mooie concrete producten in een heel verfrissende opmaak: om blij van te worden. Voor ons leverde ze binnen no-time een uitgewerkt “SOS”-pakket (Samen Online Sterk) met concrete online tips en tricks voor onze ondernemers. We zijn blij met haar als tijdelijke communicatiekracht en kunnen het iedereen aanraden.

Fiona Mueller & Marleen Vrieze

Yogasisters

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke heeft echt gevoel voor mensen en ondernemers. Ze denkt actief mee en wij hadden een hele goede klik met haar. Wat wij in ons hoofd hadden, zet zij om in prachtige beelden. Wij zouden haar zeker vaker inhuren!

Bastiaan Lammers

Crossfit Influencer

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke is een persoon die voor je en met je kan denken wat erg prettig werkt. Een persoon die je een veilig gevoel geeft en jouw werk prachtig kan vastleggen op beeld en video. Ze kan haar inzichten heerlijk verwoorden wat maakt dat ze het enthousiasme in je naar boven haalt. Ik ga haar zeker vaker vragen voor een volgende opdracht!

Juliëtte Hamer

Wat onze klanten over ons vertellen

Aafke is onwijs gedreven en enthousiast dit maakt het erg prettig om met haar samen te werken. Humor en creativiteit zijn terug te zien in de beelden die ze voor mij heeft gemaakt. Voor mooie video’s en foto’s weet ik waar ik moet zijn!

Nienke Gerridzen

Wat onze klanten over ons vertellen

Niet alleen een goed verhaal, maar ook een goed oog voor compositie en spontaniteit vastleggen op de gevoelige plaat. Perfecte voorbereiding met sfeerbeelden en vol enthousiasme gedurende het proces.